Something change again?
log in

Advanced search

Message boards : Number crunching : Something change again?

Author Message
Joe
Send message
Joined: 11 Jan 10
Posts: 26
Credit: 2,235,357,527
RAC: 2,116,359
Message 19655 - Posted: 22 Jun 2014, 6:24:38 UTC

I've been running a 750T and a GTX 560 on a windows XP machine. Tonight the TI stopped being recognized so only one wu is being run. SETI, Einstein, GPU Grid, and Prime Grid work as normal detecting both cards and running wu's on each. I sure didn't change anything but knowing managements tendency to constantly fiddle with the apps I'm wondering if I missed something....

Profile mikey
Avatar
Send message
Joined: 11 Aug 09
Posts: 3246
Credit: 1,702,009,784
RAC: 4,766,889
Message 19656 - Posted: 22 Jun 2014, 13:52:18 UTC - in response to Message 19655.

I've been running a 750T and a GTX 560 on a windows XP machine. Tonight the TI stopped being recognized so only one wu is being run. SETI, Einstein, GPU Grid, and Prime Grid work as normal detecting both cards and running wu's on each. I sure didn't change anything but knowing managements tendency to constantly fiddle with the apps I'm wondering if I missed something....


Your pc's are hidden so I can't check but do you have auto updates set for the Nvidia software? The newest version does not work on XP, so if it tried and failed that could be the issue.

Joe
Send message
Joined: 11 Jan 10
Posts: 26
Credit: 2,235,357,527
RAC: 2,116,359
Message 19660 - Posted: 22 Jun 2014, 16:25:50 UTC - in response to Message 19656.

I have automatic update turned off. So that wasn't the problem.

Actually it appears Bionic on XP is limited to 8 slots. I cleared the tasks in progress and it loaded another WU and is running as normal...my bad

Profile Slicker
Volunteer moderator
Project administrator
Project developer
Project tester
Project scientist
Avatar
Send message
Joined: 11 Jun 09
Posts: 2525
Credit: 740,580,099
RAC: 1
Message 19666 - Posted: 23 Jun 2014, 2:39:36 UTC - in response to Message 19660.

I have automatic update turned off. So that wasn't the problem.

Actually it appears Bionic on XP is limited to 8 slots. I cleared the tasks in progress and it loaded another WU and is running as normal...my bad


I don't know why XP would be limited. Maybe it is, but in case it isn't...
Is it running out of RAM when running more than 8 slots?

Does the cc_config.xml contain a "<ncpus>N</ncpus>" line that is limiting it?

Does the app_config.xml for the project contain the line <max_concurrent>N</max_concurrent> ?

Joe
Send message
Joined: 11 Jan 10
Posts: 26
Credit: 2,235,357,527
RAC: 2,116,359
Message 19671 - Posted: 24 Jun 2014, 3:12:53 UTC - in response to Message 19666.

Nothing changed as far as I can tell.

I noticed the wu's I received prior to Jun 21 took about 4000 and 5000 seconds to complete on the 560 and 750. Those received after Jun 22 ate not taking about 5500 and 8500 seconds to complete....


Post to thread

Message boards : Number crunching : Something change again?


Main page · Your account · Message boards


Copyright © 2018 Jon Sonntag; All rights reserved.