New GTX-1080 doesn't get any GPU WUs
log in

Advanced search

Message boards : Number crunching : New GTX-1080 doesn't get any GPU WUs

Author Message
BarryJ
Send message
Joined: 15 Jul 14
Posts: 9
Credit: 11,035,531,686
RAC: 28,796,866
Message 23867 - Posted: 19 Feb 2017, 20:59:45 UTC

In one of my PCs I just upgraded the GPU from a Gigabyte GV-R929XOC-4GD to a Gigabyte GTX-1080. In the Event log I see that I'm requesting new tasks for NVIDIA GPU. But I get the response "Scheduler request completed: got 0 new tasks".

The new GPU runs PrimeGrid GPU tasks just fine.

Is there some time period that needs to elapse before I get Nvidia tasks?

I tried resetting the project, also removing and then reattaching, but no luck.

It's kind of sad to see the new 1080 sitting there idle -- no fans spinning.

All help is appreciated.

BarryJ
____________

Profile step2000
Avatar
Send message
Joined: 1 Aug 13
Posts: 96
Credit: 1,473,769,320
RAC: 1,942,556
Message 23868 - Posted: 19 Feb 2017, 22:47:17 UTC

Install the C Runtimes (Both 32/64) - Links on main page
____________
Retired Business Owner/Developer
Working toward a real solution to why programming takes so many versions to get the end product that just keeps getting better with each version. Do Loop of Products!

BarryJ
Send message
Joined: 15 Jul 14
Posts: 9
Credit: 11,035,531,686
RAC: 28,796,866
Message 23869 - Posted: 19 Feb 2017, 23:45:13 UTC - in response to Message 23868.

Hi step2000,

Thanks. But, links on what main page? Collatz forum? Boinc?

All help is appreciated.

BarryJ

Profile mikey
Avatar
Send message
Joined: 11 Aug 09
Posts: 3242
Credit: 1,687,090,754
RAC: 6,191,845
Message 23870 - Posted: 20 Feb 2017, 12:51:29 UTC - in response to Message 23869.

Hi step2000,

Thanks. But, links on what main page? Collatz forum? Boinc?

All help is appreciated.

BarryJ


The Collatz home page under 'System Requirements'

BarryJ
Send message
Joined: 15 Jul 14
Posts: 9
Credit: 11,035,531,686
RAC: 28,796,866
Message 23872 - Posted: 20 Feb 2017, 14:10:53 UTC - in response to Message 23870.

Thanks,

Before I tried that, I was able to fix my problem. I removed all the projects from Boinc on that PC. Then uninstalled Boinc. Ran CCleaner. Rebooted. Installed Boinc. Attached to Collatz... And, all is good now.

BarryJ

Profile mikey
Avatar
Send message
Joined: 11 Aug 09
Posts: 3242
Credit: 1,687,090,754
RAC: 6,191,845
Message 23877 - Posted: 21 Feb 2017, 12:17:04 UTC - in response to Message 23872.

Thanks,

Before I tried that, I was able to fix my problem. I removed all the projects from Boinc on that PC. Then uninstalled Boinc. Ran CCleaner. Rebooted. Installed Boinc. Attached to Collatz... And, all is good now.

BarryJ


Good sounds like you had too many units from the other projects to get any Collatz ones.


Post to thread

Message boards : Number crunching : New GTX-1080 doesn't get any GPU WUs


Main page · Your account · Message boards


Copyright © 2018 Jon Sonntag; All rights reserved.