communication deferred
log in

Advanced search

Message boards : Getting started : communication deferred

Author Message
Nicnac
Send message
Joined: 4 Dec 16
Posts: 5
Credit: 25,422,491
RAC: 0
Message 23935 - Posted: 30 Mar 2017, 9:24:36 UTC

I am running collatz on one machine without problems and tried running it on a second machine today. However it just says communication deferred and doesnt fetch any work. Tried syncing and updating and also cant connect to BAM right now. Other machine runs fine but cant connect to BAM as well so I am guessing the server has problems. Collatz should still run though, right? any suggestions on what I can do next?
Thanks in advance!

Profile mikey
Avatar
Send message
Joined: 11 Aug 09
Posts: 3242
Credit: 1,692,783,758
RAC: 5,555,952
Message 23936 - Posted: 30 Mar 2017, 10:52:49 UTC - in response to Message 23935.
Last modified: 30 Mar 2017, 10:53:15 UTC

I am running collatz on one machine without problems and tried running it on a second machine today. However it just says communication deferred and doesnt fetch any work. Tried syncing and updating and also cant connect to BAM right now. Other machine runs fine but cant connect to BAM as well so I am guessing the server has problems. Collatz should still run though, right? any suggestions on what I can do next?
Thanks in advance!


Your 2nd pc, the one with the Nvidia 760 gpu, got work but every unit errored out on you. Did you go thru the things listed on the home page under System Requirements and install everything that's required here? The Visual Studio is a common miss for alot of people.

Nicnac
Send message
Joined: 4 Dec 16
Posts: 5
Credit: 25,422,491
RAC: 0
Message 23937 - Posted: 30 Mar 2017, 11:49:59 UTC - in response to Message 23936.
Last modified: 30 Mar 2017, 11:50:26 UTC

Your 2nd pc, the one with the Nvidia 760 gpu, got work but every unit errored out on you. Did you go thru the things listed on the home page under System Requirements and install everything that's required here? The Visual Studio is a common miss for alot of people.



I've had the same machine run SETI work before just fine. Where does it show the work units that errored out? In the manager it still says connection deferred and no units listed there...

Nicnac
Send message
Joined: 4 Dec 16
Posts: 5
Credit: 25,422,491
RAC: 0
Message 23938 - Posted: 30 Mar 2017, 12:03:55 UTC
Last modified: 30 Mar 2017, 12:42:34 UTC

Just checked the drivers. Everything seems up to date...
Edit: reinstalled boinc and nvidia drivers. still fails WUs.
Never had this before what can I do to fix this?

Profile mikey
Avatar
Send message
Joined: 11 Aug 09
Posts: 3242
Credit: 1,692,783,758
RAC: 5,555,952
Message 23940 - Posted: 31 Mar 2017, 11:02:32 UTC - in response to Message 23937.

Your 2nd pc, the one with the Nvidia 760 gpu, got work but every unit errored out on you. Did you go thru the things listed on the home page under System Requirements and install everything that's required here? The Visual Studio is a common miss for alot of people.



I've had the same machine run SETI work before just fine. Where does it show the work units that errored out? In the manager it still says connection deferred and no units listed there...


Click on your name, to the left, and then view your computers and then the tasks.

Profile mikey
Avatar
Send message
Joined: 11 Aug 09
Posts: 3242
Credit: 1,692,783,758
RAC: 5,555,952
Message 23941 - Posted: 31 Mar 2017, 11:03:56 UTC - in response to Message 23938.

Just checked the drivers. Everything seems up to date...
Edit: reinstalled boinc and nvidia drivers. still fails WUs.
Never had this before what can I do to fix this?


Did you go thru the "System Requirements" on the webpage yet? Drivers are NOT your problem, I'm using the same ones for my Nvidia 760 and it works just fine!!

Nicnac
Send message
Joined: 4 Dec 16
Posts: 5
Credit: 25,422,491
RAC: 0
Message 23943 - Posted: 2 Apr 2017, 10:23:01 UTC

It magically started working just now... Don't know what changed...

Profile mikey
Avatar
Send message
Joined: 11 Aug 09
Posts: 3242
Credit: 1,692,783,758
RAC: 5,555,952
Message 23944 - Posted: 2 Apr 2017, 10:45:49 UTC - in response to Message 23943.

It magically started working just now... Don't know what changed...


WOO HOO!!!


Post to thread

Message boards : Getting started : communication deferred


Main page · Your account · Message boards


Copyright © 2018 Jon Sonntag; All rights reserved.