Posts by Kyle Bentley
log in
1) Message boards : Unix/Linux : not getting any gpu work, optimized ati app (Message 10509)
Posted 2611 days ago by Kyle Bentley
I'm using Ubuntu 10.10, kernel 2.6.35.8 (vanilla, compiled with drivers removed), Using ATI's newest drivers 8.791 (CCC 10.11).
2) Message boards : Unix/Linux : not getting any gpu work, optimized ati app (Message 10504)
Posted 2611 days ago by Kyle Bentley
So I fooled around with some of your suggestions and I'm not sure what worked, but I was able to get some work units and crunch on my cards for a moment. I added boinc to the video groups, I used your command xhost local:boinc, and I stopped / started the boinc client with those commands. Then, figuring I had it figured out, I disabled crossfire (due to prior issues with f@h) because I thought it would make the work units go faster. When I rebooted, I opened the client manager to find this:

... GPU missing, Ready to start


So, it's lost my gpu's again. I'm not sure what to do next. That's what I get for thinking.. :)

Where to go from here?
3) Message boards : Unix/Linux : not getting any gpu work, optimized ati app (Message 10469)
Posted 2614 days ago by Kyle Bentley
In my search to heat up my apartment this winter, while doing something useful with my two 4870's I found collatz. I believe I've correctly installed the optimised app, but I can't get collatz to reveice any work units. any suggestions?




Main page · Your account · Message boards


Copyright © 2018 Jon Sonntag; All rights reserved.