Posts by bluestang

1) Message boards : Number crunching : Optimizing the apps (Message 1856)
Posted 25 Jun 2019 by bluestang
Post:
Hi Arnulf,

Great info thanks. What driver version you running?
2) Message boards : Cafe : The SETI Refugee Pub. (Message 1451)
Posted 22 Jan 2019 by bluestang
Post:
Someone is pouring drams of Scotch I hear. By chance have some Glenlivet Nadurra 16 Yr? As I have yet to find it at my local liquor stores and I've been told to try it :)
3) Questions and Answers : Windows : Windows GPU apps (Message 1412)
Posted 12 Jan 2019 by bluestang
Post:
No way to do this using app_config.xml or app_info.xml?


You might ask the Admin here, Slicker, thru a PM. He's always busy but has always answered any question I've asked him.
It could take a few days, but he's always gotten back to me.


Did it. Thanks for the tip.
4) Questions and Answers : Windows : Windows GPU apps (Message 1402)
Posted 10 Jan 2019 by bluestang
Post:
No way to do this using app_config.xml or app_info.xml?
5) Questions and Answers : Windows : Windows GPU apps (Message 1392)
Posted 9 Jan 2019 by bluestang
Post:
Hello,

I have an AMD 2700X Windows 10 x64 system with a Vega 64 GPU running Collatz on the GPU only. I noticed yesterday that there were 2 different apps in my folder...

"collatz_sieve_1.30_windows_x86_64__opencl_ati_gpu"

"collatz_sieve_1.30_windows_intelx86_opencl_ati_gpu.exe"

Now being an AMD CPU, I imagine that the first app ("x86_64") is the proper one to run. But why would the second ("intel_x86") one be used? The Intel app doesn't error and completes fine with the same optimization settings I set for the first app.

Just curious as to why I'm getting both apps and WUs? And more importantly, is there a way to specify only the x86_64 or the intelx86 app to download and run???

Thanks,
blue




©2021 Jon Sonntag; All rights reserved