Posts by jpranke2011
log in
1) Message boards : Macintosh : OpenCL / Intel GPUs for Mavericks (Message 17795)
Posted 1534 days ago by jpranke2011
Thanks I got it to register, using intel_gpu instead of "INTEL GPU" However, no new tasks available on solo_collatz so couldn't test it fully. Perhaps something is wrong with my setup but at least certain that it should pick up the GPU.
2) Message boards : Macintosh : OpenCL / Intel GPUs for Mavericks (Message 17690)
Posted 1549 days ago by jpranke2011
With OpenCL support of Intel GPUs on Mavericks, will there be an OpenCL version of Collatz available for Macs w. Intel GPUs? I can help with testing as I see my Intel GPU also available in the newest standard version of BOINC on Mavericks
3) Message boards : Number crunching : ATI: OS 10.7 vs Win7 (Message 13474)
Posted 2174 days ago by jpranke2011
Do you have the settings set to not use the gpu while the pc is in use? If so when you are using the pc it will always show zero.


Always running Collatz since the UI is responsive even when GPU crunching. Other OpenCL projects slow the UI down (good thing?)
4) Message boards : Number crunching : ATI: OS 10.7 vs Win7 (Message 13468)
Posted 2174 days ago by jpranke2011
I tried running 2 GPU tasks concurrently using the below app_info.xml and confirm that running both in parallel is about the same amount of time running them in series. Below is the config I used in case more adventrous testers want to try it out.

<app_info>
<app>
<name>collatz</name>
</app>
<file_info>
<name>collatz_3.06_x86_64-apple-darwin__opencl_osx</name>
<executable/>
</file_info>

<app_version>
<app_name>collatz</app_name>
<version_num>306</version_num>
<avg_ncpus>0.02</avg_ncpus>
<max_ncpus>0.5</max_ncpus>
<coproc>
<type>ATI</type>
<count>0.5</count>
</coproc>
<cmdline></cmdline>
<file_ref>
<file_name>collatz_3.06_x86_64-apple-darwin__opencl_osx</file_name>
<main_program/>
</file_ref>
</app_version>
</app_info>
5) Message boards : Number crunching : ATI: OS 10.7 vs Win7 (Message 13462)
Posted 2175 days ago by jpranke2011
Thanks for the atMonitor tip. Regardless of what I run it always shows 0% GPU utilization though. I have a Radeon 5750 so should work. Oh well...
6) Message boards : Number crunching : ATI: OS 10.7 vs Win7 (Message 13457)
Posted 2176 days ago by jpranke2011
Thanks for your reply. If it helps I notice that for Collatz I can still run my PC smoothly with the GPU task on though for other projects using the UI slows down dramatically. I assumed it was because it was that the GPU wasn't being pushed enough.

Is there an equivalent of the Activity Monitor for the GPU so I can see the performance in more detail?
7) Message boards : Number crunching : ATI: OS 10.7 vs Win7 (Message 13442)
Posted 2179 days ago by jpranke2011
BUMP

Any chance of improving this? if not can you advise how we can run multiple tasks on the GPU with a sample app_info.xml?

Thanks!




Main page · Your account · Message boards


Copyright © 2018 Jon Sonntag; All rights reserved.